Зарежда Събития

« All Събития

  • Това събитие е минало събитие.

Представяне на УАСО на събитието Кариера с Кауза

25 ноември 2017

Заповядайте на петото издание на форум “Кариера с кауза” на 25 ноември от 10:00 ч. в СофияТехПарк, зала Startup Hambar в сградата на “Бизнес инкубатора“. Можете да се регистрирате безплатно на http://bit.ly/KarierasKauza2017.

Тази година форумът е под надслов ”Кариера с(рещу) Kауза. Кое избираш?“. В екипа на “Кариера с кауза” вярваме, че професионалната кариера и работата за кауза не се самоизключват и че всеки може да намери своя начин да допринесе за едно по-добро общество. В България вече има много хора и компании, които отделят част от своето време и ресурси в името на различни каузи. Някои от тях ще бъдат представени на форума с идеята да покажат, че правенето на добро може да се случва всеки ден.

По време на “Кариера с кауза 2017” ще можете да чуете историите на вдъхновяващи личности, които успешно съчетават професионалната си кариера с работа за обществени каузи, и да разберете какво ги мотивира. Ще можете да се включите в дискусии за различните начини да бъдеш граждански активен и за това какво означава да си удовлетворен от работата си. Български и международни компании ще разкажат колко важна е корпоративно-социалната отговорност и как тя започва да е ключов фактор в бизнес имиджа.

Събитието ще се фокусира върху три основни теми:
– Бизнес и кауза
– Кариера и мотивация
– Кариери с каузи

“Кариера с кауза” включва и изложбена част на неправителствени организации, които набират хора за различни свои дейности, както и на бизнес компании с успешни корпоративно-социални политики.
Форумът ще разполага със специален юридически щанд, на който можете да получите професионален съвет от специалисти за това какво трябва да направите, ако искате да основете неправителствена организация, да създадете гражданска инициатива или друга форма на организация.

Тази година ще можете да намерите наши представители на събитието, където УАСО ще има свой щанд.

Детайли

Дата:
25 ноември 2017